Αποτρίχωση Ποδιών

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την αποτρίχωση ποδιών με τη χρήση laser.

​Το συχνό ξύρισμα κάνει τις τρίχες τραχιές, ενώ το αποτέλεσμα έχει μικρή διάρκεια. Η αποτρίχωση με κερί έχει μεγαλύτερη διάρκεια, ωστόσο μπορεί να προκαλέσει ευρυαγγείες, ερεθισμούς, θυλακίτιδες κτλ.

Πόδια & Μπικίνι
€150

Η αποτρίχωση ποδιών με laser είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση στην τριχοφυΐα των ποδιών. Τα πόδια γίνονται πιο απαλά, ενώ μετά από 5-6 συνεδρίες οι τρίχες σταματούν να φυτρώνουν. Το συνιστώμενο χρονικό διάστημα μεταξύ των συνεδριών είναι οι 8 εβδομάδες.

Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και δεν απαιτείται η χρήση αναισθητικής κρέμας.

Οι περιοχές όπου μπορεί να εφαρμοστεί η laser αποτρίχωση ποδιών είναι οι γάμπες και οι μηροί.

Στο ιατρείο, η κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά. Επιλέγεται από τον Dr. Πασχαλίδη ο κατάλληλος τύπος laser, ρυθμίζονται οι παράμετροι της θεραπείας (η ενέργεια, η διάρκεια παλμού, η συχνότητα, η ψύξη, η διάμετρος της δέσμης του laser,κλπ) και εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό υπό την επίβλεψη του.

Στην laser αποτρίχωση χρησιμοποιείται μια έντονη και συμπυκνωμένη δέσμη μονοχρωματικού φωτός. Προσπίπτει στο δέρμα και αφήνοντας τo άθικτο, απορροφάται από τη μελανίνη (σκούρα χρωστική) του στελέχους και του βολβού της τρίχας, καταστρέφοντας επιλεκτικά μόνο αυτήν, χωρίς να επηρεάζει τον γύρω ιστό (φαινόμενο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης).

Η αποτρίχωση ποδιών με laser είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση στην τριχοφυΐα των ποδιών.

paschalidis-adminΑποτρίχωση Ποδιών