Άλλες Περιοχές Αποτρίχωσης

Η οριστική αποτρίχωση με τη χρήση laser μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος παρατηρείται ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Μπορείτε να απαλλαγείτε από τις τρίχες στην κοιλιά, τη μέση και το στήθος, γρήγορα και χωρίς πόνο. Τα μόνιμα αποτελέσματα καθώς και το γεγονός ότι η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, καθιστούν την οριστική αποτρίχωση με τη χρήση laser την καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες που αναζητούν λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Πόδια & Μπικίνι
€150

Στο ιατρείο του Δρ. Πασχαλίδη χρησιμοποιούνται τα πιο σύγχρονα μηχανήματα laser αποτρίχωσης, ενώ η χρήση τους γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να εγγυηθούμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα οριστικής αποτρίχωσης χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Στην laser αποτρίχωση χρησιμοποιείται μια έντονη και συμπυκνωμένη δέσμη μονοχρωματικού φωτός. Προσπίπτει στο δέρμα και αφήνοντας τo άθικτο, απορροφάται από τη μελανίνη (σκούρα χρωστική) του στελέχους και του βολβού της τρίχας, καταστρέφοντας επιλεκτικά μόνο αυτήν, χωρίς να επηρεάζει τον γύρω ιστό (φαινόμενο της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης).

Η αποτρίχωση ποδιών με laser είναι η μόνη μέθοδος που μπορεί να δώσει οριστική λύση στην τριχοφυΐα των ποδιών.

Η αποτρίχωση μπικίνι είναι από τα βασικά προβλήματα εμφάνισης της σύγχρονης γυναίκας. Η χρήση ξυραφιού, κεριού και ξυριστικών μηχανών στην ευαίσθητη περιοχή μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες παρενέργειες

paschalidis-adminΆλλες Περιοχές Αποτρίχωσης